"Stoupající"
Anotace: Mám ráda...dobro...miluji...lásku...nenávidím...zlo...proklínám...násilí... Posílám vám lásku...krásným duším zde...
Stoupající deprese
-------má-------
stoupající agrese
-----světa-----
strastiplné vrásky
-------mé-------
strastiplné cesty
-----života-----
klesající síla
-------má-------
klesající víra
------lidí------
láskyplné touhy
-------mé-------
láskyplné vztahy
------mizí------
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: Čoki, carodejka, Petbab, Květka Š., Solitude
Komentáře (3)
Komentujících (3)