..fever heat..
Anotace: ..momentální../Tobias/
Zas hoříme jak Fénix před rozpadem!
Své žhavé spirály do těla kdosi klade
bez zjevné příčiny i dovolení…
Zas blouzníme jak Holanďané v mlze!
Své vize bláznivé kdos odložil si drze
a co chvíli i zuby na nás cení…
Zas spíme stejně jak Šípkové dění!
Svým čárymáryfuk kdos varianty mění
pro kouzlo večera. A kéž i uzdravení…
Přečteno 316x
Tipy 23
Poslední tipující: poustevník Jirka, Flamy, Čoki, Bíša, Mbonita, labuť, enigman, Psavec, Květka Š., hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)