Opilý nocí a "láskou"

Opilý nocí a "láskou"

Anotace: ***

Začalo to slibně, holka na klíně
sedla ti. Začala si slovně hrát.
Biják jako v kině, oba jste na víně.
Automaticky musíte si lhát.

Protože,
Slova jsou jak nože
Ztupená nudou a časem
Proto,
Broučku a zlato
Šeptáš jí, připitým hlasem.

Někde ve spod, dost máš toho,
slov, cítíš, je zbytečně mnoho.
Ve večerní hře kdo z koho…
Byla duše, jo snad kdysi
Nyní potrava pro krysy
a zbytek tý duše je lysí…

a stejně víš že, na klíně, ta slípka,
myslí na úplně jinýho týpka.
Do tebe šla jen s touhou po pomstě,
Oba jste teď na děravým mostě,
Protože, ona naopak ví
Že ty ho jen chceš strčit do ní.
Ráno oba se sebou spokojený
Po noci v sebe zaklíněný,
Loučíte se polibkem a příslibem další chvil,
Ale doma by ses ze sebe zblil.
Žes podved jí, sebe a to v co věříš,
ale jinej nebudeš a dobře to víš…
Autor Edmond Kadad, 05.11.2009
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Quigleika, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel