Chtěla bych...
Anotace: Malé večerní nálady...
Umět číst i mezi řádky.
Nakouknout do tajných míst.
Dostávat nevinné z pod oprátky.
Z květů lásky sladce pít.
Sečíst všechna oblaka,
do snů tvých scénáře psát.
Do tvé kůže se vyplakat,
když mi nebude akorát.
Sáhnout i na vymyšlené
a snad i s davem nesplynout.
Slepit co je roztříštěné.
Na lásku si vzpomenout.
Přečteno 407x
Tipy 44
Poslední tipující: Čarokrásná dívka od vedle, KaterinaKoudelova, PPetrushka, Nussichoco, Holis, Monthy Tamah, trenérka, Vlk v rouše, Nergal, Soledad, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)