Třináctá komnata
Anotace: Tahle báseň je o jedné mé spolužačce, je to hodně hezká dívka a přijde mi, že se trochu zdráhá. Zkrátka má něco svého kouzelného. Marti pro tebe.
Každý o tobě říká,
že ve tváři se mračíš.
Ty jen slzy polykáš,
svoji duši bráníš.
To co dobré je,
co můžeš dát,
je tvůj úsměv na mě i na nás.
Lidé kolem občas tě haní,
tvé oči se jim brání.
Dva korálky vyhlašují do dálky.
Toužím po svobodě i po lidech co mám ráda,
chci být s vámi kamarádka.
Třináctou komnatu mám jako každý jiný,
prosím nechejte mi ji.
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
Komentáře (0)