Krásný sobotní večer jsem u tvých básní strávila.Číst je bylo pro mne potěšení i pohlazení a tak Ti Jituško posílám aspoň velké pozdravení...do Brnáááá!!!:-))
07.11.2009 18:47:00 | střelkyně1
mě nepřísluší
chodit kol bez povšimnutí
snad druzí mohou býti hluší
mě ovšem zastavit se tady něco..
nutí
kdo hledá jinotaje
ze srdce
svými verši hraje
až rozezní se něčí kouty duše
ten hladí, hřeje voní
(bez retuše)
a podle mého..
je to jmění..
dotknout se ničeho i všeho..
a nabízet
oblažení.. .o)
07.11.2009 09:15:00 | Bean
dušička děkuje za pohlazení,
jen piš,nad Tvé verše není - jsou jak sněni...
06.11.2009 11:39:00 | nejsembásník
V noci báseň se mi zdála..
Dálku zadržela skála.
Plna jasu byla báseň má.
S pokorou u ranní kávy, před tvými básněmi se skláním..ST!
06.11.2009 10:24:00 | hašlerka