Běh ani flanel nepomůže.
Chce to něčí teplé ruce.
Nebo aspoň potěší,
hebký kožich kočičí.
16.11.2009 09:28:00 | kuskus pruhovaná
ustrnuly šípky temně rudé
a nehybné pózy trčí všude
v krustách ledových /už to tak bude/
že segmenty mlhy v husté nudě
pro narážející jsou jak tvrdá zeď...
ve tvých verších zřejmá odpověď...
06.11.2009 17:34:00 | šuměnka