Občas na přes rok
Anotace: Ne, nemá to ani špetku smyslu....
Není to úplně tak,
jak by řek´
svět plný pohádek?
Není, není
a v dálce mizí
dětství.
Ztrácí se,
mává..
Pryč.
Před očima povinnosti,
škola - práce - byt
klepou se mi všechny prsty
občas na přes rok.
Ztrácí se
v dáli.
Měj se, měj se..
Přijdu, dej mi týden..
Pochop, že..
Nemůžu Ti slíbit..
Hah, to bylo šme.....
A Ty snad jooooo?
Ano, já ano!!!
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, CORONATION
Komentáře (2)
Komentujících (2)