Poslední vzpomínky
Anotace: ... na poslední podlehnutí.
Poslední vzpomínky
Její kroky úzkými cestičkami k našim unaveným srdcím
jsem slyšel už z dálky a přece jsem tušil, že je pozdě
kvalita mých hezkých vlastností byla nulová a
já měl pocit, že jsem ten, kdo ji omylem nalákal
Znali jsme její krutost, stejně všichni rádi podlehli
v jejích očích byla ta naděje falešného štěstí
a i já hledal poslední útěchu v náruči spánku,
protože jsem potřeboval víc než tenhle život
Byla tak krásná a stejně jsme byli plni strachu
věděli jsme, že koho chce vlastnit, bude mít.
Přečteno 333x
Tipy 9
Poslední tipující: Jana M., Lioness, Tanzania, enigman, stravla, Sleepwalker, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)