Můžeš.....
Anotace: .....budeš ale jen hledat.....
Můžeš hledat
jen stíny ve své moci
můžeš padat
bez pomoci
můžeš plakat
jak zamilovaní blázni
co hledají střed vesmíru
hledají slova na míru
které s úderem půlnoci
tiše zkrásní
co nejdou vůbec spát
umějí tak hřát
budeš tiše říkat
budeš tiše hledat.....
Přečteno 239x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, harmony, P.P.S., Pevya, Jarka, Juraj Hrom, Bíša, PPetrushka, Sweet KiWi, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)