Chápu, ale nepomůžu
Rozptýlení nad pitím
s děvkou na jednu noc
chápu, také soucítím
ale tady pomůže pomoc....
....psychologa
***
smrt tvé milované ženy
nerozpustí se v tvé hlavě
jako kus velké bílé pěny
musíš to přežít hlavně
**
vydrž hrdino
Přečteno 240x
Tipy 6
Poslední tipující: poustevník Jirka, Sweet KiWi, Květka Š., Zefi, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)