ŽIVOT JE SOUTĚŽ
Anotace: ...nevím, jestli to tu už není :( /přečtěte i bez závorek/
***
Jsem moravák
říznutý pražákem
jak Brno
Žeru jen klobásy /tato výpověď ... je blbost/
nemám žádné vrásky /no tak to je ... lež/
jezdím šalinó /co to je ... mám Fabču/
Mám rád též Beskydy
i lesní maliny
pochopitelně chlast
Vzpouzím se lásce /pouze dočasně/
dávám přednost sexu /bohužel on ne/
jsem šťastný /tato odpověď je ... pravda/
Víš, vyhrál jsem … protože tě mám ... lásko
***
Přečteno 286x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Mbonita, Paulín, P.P.S., 6thSun, Jarka, Dota Slunská, Bíša, a_tao, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)