Anotace: Bez strachu a stresu, klidnou sobotu i neděli, ať vzácná láska ... jen radost vám nadělí ...
:-( hodně tvrdá / ...bez strachu a stresu v dnešní době, to půjde těžko, někdo ho má trošičku a někdo víc, ten kdo odolný je hodně, nepozná nic.
06.11.2009 19:10:00 | strawbery