Blouznění
Anotace: myšlenkový kolotoč :-)
v myšlenkách schovaný
pod rouškou tíhy času
uvadlého klasu
uprostřed stolu ve váze
nad vyhasínající svící
a přibývajícím stínem
sklenkou s bílým vínem
a kouskem lahodného sýra
ztratil jsem sílu hledat
ve chvilkách ztraceného času
obíhajícího po mozkové dráze
s uvadlým klasem uprostřed stolu
čokoládová vzpruha
vtiskla mi do tváře
jistě pravdivý pohled
usínajícího čtenáře
Přečteno 370x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Emma Kulíková, Bíša, Giginka, Zefi, Káňátko, WAYWARD, Mbonita, NikitaNikaT., LeeF, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)