Pekelná
Elce,pelce do pekelce
kotrmelce počítáš
dáváš pozor na vetřelce
s čertama se nestýkáš.
Za dobrotu na žebrotu
proto hodných ubývá.
Lucifer si pěkně v teple
knihu hříchů otvírá.
Tři oříšky pro Popelku
asi vrchnost dostala
pro chudinu doba temna
doba kouzel nastala.
Elce,pelce do pekelce
hlavy dáme do krmelce...!
Přečteno 340x
Tipy 35
Poslední tipující: vodnař, Sweet KiWi, Paulín, Juraj Hrom, divoska_jaja, Zefi, enigman, jedam, Mbonita, zelená víla, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)