kdys sdělila mi vědma zpříma
tu hrůzu v plné nahotě
voják že byl jsem v době Říma
v minulém svém životě
Ta představa mi přímo brání,
jak válečný jsem byl snad běs,
dnes době sexu klokotání
bych cizí ženu neunes
***
Jiří senior
16.11.2009 09:28:00 | j.c.
Paráda...pěkná atmosféra starověkého Říma dýchla do modrých stránek.Moc dobře napsáno ST.
06.11.2009 20:38:00 | Acham