Listopadová
Listopadové počasí nemám ráda.
Listí padá, studí záda.
Slunéčko na chvíli zasvítí.
Nehřeje, jen se tak zavrtí,
spěchá dál.
Mlha padá na víčka,
v dáli slyšet zvonička.
Máme k ní stále blíž,
než se nadáš, padá list.
Ostrý vítr hvízdá do uší,
dráždí smysly, smutek přehluší.
Život má vždy dvě strany.
Je jako divadelní opona.
Někdy září jak lampióny.
jindy je zatažená obloha.
Spěchejme domů, do tepla srdcí,
tam nás láska zahřeje.
Někdy jen štěstí svitne,
je stále ještě naděje.
Přečteno 310x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, harmony, Psavec, hašlerka, Květka Š., Bíša, jerabina, Paulín
Komentáře (5)
Komentujících (5)