Sebevrah
Anotace: Pár veršů, co mě jen tak napadly...
S prázdnýma rukama
v klíně složenýma,
s prázdným srdcem na dlani,
vzít si jenom prášek na spaní
a jít si lehnout na věčnost.
V mysli nezbyla už ani zlost,
ztratilo se všechno odhodlání.
V krůpějích potu stopa beznaděje.
Vzduch houstne, zem se chvěje.
Všechno proti tobě zbrojí,
už ani duši nemáš svojí.
Tu život krutě rozerval
na cáry a víru s tebe sňal,
špatná zkušenost jen se rojí.
Tak se vzdát?
Jako srab přestat bojovat?
To k smíchu bys byl sobě sám
a ve tvém nitru byl by šrám
co nikdo nezahojí. Slovo sebevrah,
po kterém cítíš divných pach
a v ústech zhořkne ti.
Přečteno 333x
Tipy 12
Poslední tipující: Coriwen, susana načeva, Zefi, JA.RO., Darkkitty, Heavy, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)