POHÁDKA
Anotace: Jak starý král ke štěstí přišel.
Sbírka:
Různé
POHÁDKA
Kdybych byla kouzelník
a měla bych tu moc,
vyčarovala bych všem dětem,
něco hezkoho pro radost,
Já to ale neumím,
je mi to moc líto,
tak je aspoň pohladím
a řeknu jim toto.
Za sedmero horami
byl malý hrad,
v něm král,
co byl starý a churavý,
princeznu by rád.
Nikde žádná nebyla,
tak byl pořád sám.
Jednou jedna zaklepala
a šla hnedka dál.
Král se tuze radoval,
že nebude už sám,
s princeznou se oženil,
já to říkám vám.
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Kars
Komentáře (2)
Komentujících (2)