Jsem
Anotace: ... a ty to přitom nevidíš ...
Jsem malá holka,
ještě dítě,
princezna v šatech,
co potěší tě.
Jsem roztoužená žena,
kniha otevřená,
potůček zazděný touhy,
jeden polibek pouhý.´
Jsem dospělá žena,
víla bezejmenná,
princezna bez šatů
postrádající svou samotu.
Jsem něžná láska v rozkvětí,
žena plná prokletí,
kolébka snů a přání,
vášnivá chuť na milování.
Jsem dar z nebe poslaný,
hrstka lásky prodaný,
tajná vášeň milenců,
život plný kopanců.
Tak kdo vlastně jsem???
Přečteno 326x
Tipy 14
Poslední tipující: Maryje..., Gabrielle, jedam, PANGÁSIUS, NikitaNikaT., zenge, Kars
Komentáře (4)
Komentujících (4)