Zamyšlení
Anotace: Z jiného soudku, než na jaký jste u mě zvyklí...
Jsem vychovaná v starých časech,
kdy povinnost se neodkládá,
kdy nezavadlils o chuďase
a proutek mi vždy rovnal záda.
Nejsem tu, abych soudila,
vždyť každá doba své si žádá,
neříkám, že tenkrát nebyla
závist, závislost a zrada.
Jen dnes mi chybí trocha úcty,
meze, za které není radno vstoupit,
myslím ty morální, když svými ústy
ukecáš všechno, chceš-li loupit.
Respekt před rodiči a předky,
určitá norma chování,
nést zodpovědnost za následky,
kdo tyhle děti zachrání?
Hodnoty se zpřeházely,
etiketa je ve sračkách,
má vůbec cenu býti smělý,
když vítězí se ve značkách?
Přečteno 361x
Tipy 26
Poslední tipující: malá slečna, strawbery, enigman, vodnař, kroužek, Mbonita, labuť, harmony, Heavy, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)