*"MIMOIDNÍ"*
Anotace: *Jen tak po štyrech* *Bez "__" * *Přímo do compu*
;__*__;__*__;__*__;__*__;__*__;__*__;__*
*_;_*Někde ve mně blokg*_;_*
*_;_*Že z poháru lásky*_;_*
*_;_*Ani jeden lokg*_;_*
*_;_*Se chechtám,bulím,kleju*_;_*
*_;_*Na fšecko kašlu, chlastám*_;_*
*_ ;_*F A G T*_;_*
*_;_*já N E J S E M cvokg*_;_*
_;__*_;__*_;__*_;__*_;__*_;__*_;__*_;__*
Komentáře (3)
Komentujících (3)