Sen
Spřádám sny, spřádám,
pozor si dávám.
Teď už ano, dřív však ne,
to ve mně navždy zůstane.
Sen o lásce... naivitě... o té hlavně,
vzpomínám si na něj matně...
Dnes se držím, nedovolím,
svou duši s tou tvou nespojím.
Že spojily se? Kdysi...?
Snad...
To minulost je...
A v ní to taky (snad bohužel???) zůstane...
Byl to sen?
Jak dotek křídel motýlích,
a pohlazení křídel vílích...
Ať zůstane navždy zapovězen...
Byl to jenom sen...
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, carodejka, Oťas, susana načeva, jammes
Komentáře (3)
Komentujících (3)