Tolerance
Anotace: jsou lidé různí...
Každý má jiné "svoje sny"
své libůstky si leckdy tají,
jen si ty Tvoje nezhasni
do žití sílu často dodávají...
Jsou-li to "úchylky" jen ulítlé,
pak není problém šťastně žít,
i když se zdají nezvyklé,
každý si může svojí cestou jít...
Přečteno 305x
Tipy 26
Poslední tipující: malá slečna, Kapka, Kozoroh 1, enigman, vodnař, kroužek, Mbonita, labuť, Lota, Sýkorka07, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)