kdo ví...
kolik listů
kniha knih má
život,kroky,láska,odvaha
odtávání bolestí
stužkované radosti
plíšky na botách..stepu v letu
braní i dávání
hledání
sbírání..drobků i plodů
svodů krásek...
rej,přetřásaná
daná i hraná..
listovaná...
našimu dny....
ST
08.11.2009 21:06:00 | Mbonita