Chaotická báseň
Anotace: Je to báseň o ničem...psala jsem to,co mě v tu chvíli napadlo...:-)
Krabička na stole leží
Ve vzduchu prach poletuje
Venku husté vločky sněží
Život stále improvizuje
Zlomené srdce krvácí
bolestné vlny se navrací
Vrací se do našeho života
Mysl pohlcuje slepota
Vesmír se stále rozpíná
je to časoprostorová bublina
pocit ztísněný mám
když klid hledám
Svůj stín nikdy nedohoníš
slzu pro to neuroníš
nezastavíš plynoucí čas
neutišíš světa hlas
Přečteno 452x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
Komentáře (0)