Vesmír
Anotace: Chtěla bych se jich dotknout.
Vesmír je tak krásný neprozkoumaný a barevně zvláštní, Kolik planet je kolem všude,toho neznáma nikdy neubude. Miliony hvězd na modré obloze, svítí si tam a jsou v pohodě. My koukame na ně oni přitom na nás koukají ,je to pohled nedosažitelný a lákavy. Nikdy v životě se tam nepodívám jen z tehle planety se na ně dívám.
Komentáře (1)
Komentujících (1)