Cesta kůrou mozkovou
Anotace: do Tvých myšlenek...
Do Tvého snu vloudím se
projdu myšlenkou
tiše se zachytím
budu Tvou milenkou.
Víš...nevěřím, že spíš!
Tvé smysly ohmatávám
pomalu a jistě.
Udávají tón
předbíhají čas
ač Ty na jiném místě
Jsem představou Tvých krás.
Až zakopnu
ty první vycítíš
jsem ve Tvé hlavě.
Až z ledu roztaju
ty první
Zahřeješ mě
hravě.
Víš...nevěřím,že spíš!
Přečteno 427x
Tipy 57
Poslední tipující: PANGÁSIUS, poustevník Jirka, Kara Lee Exl, vodnař, Dota Slunská, Sweet KiWi, Zefi, malý lachtánek, René Vulkán, Šerpík 1, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)