Díváš se na sebe moc sebekriticky! Já tě vidím jako šikovnou holku, chytrou, hodnou, milou :) pro mě jsi skvělá kamarádka a jednou ti bude určitě svěřen nějakej skvělej kluk, kterej bude hodně, ne jen za něco ;)
08.11.2009 21:04:00 | kleopatra.sedma
Možná máš právě Ty to zvláštní nadání na jiný věci,
ta tabulková krása pomíjí, to nejsou jenom keci v kleci.
07.11.2009 19:08:00 | Elisha
hledej kluka s podobnými mírami,
mající křehkou duši a na rýmy nadání ;-)
07.11.2009 18:47:00 | nejsembásník