Smrt konec života
Anotace: Báseň o nešťastném páru!
Umírám stebou,
v tvojem náručí.
A doufám k dobru,
můj příteli.
Naše láska je,
silná,dobrá.
A milosrdná,
však problémy dává.
Nechce člověka žít,
a proto nás život končí.
Plno daru a radosti dal,
konec musel příjit.
Krutá věc má i,
lepší stránky.
Jsem jistá,
má královská výsosti.
Tvé polibky,
končí tenhle spor.
Je mi líto,
můj princi.
Že tvá vůle,
slábne,ale žije.
Strach začínám mít,
žij můj drahý manželi.
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Paulín
Komentáře (0)