Šťastnou cestu
Ať štěstí a láska tě provází,
na života cestě dlouhé,
nepůjdeš trním nesnází,
není to jen pracovaní pouhé
Pak ať ani zdraví tě nemine,
přátel ať máš pořád dosti,
ať vše ti dobře dopadne,
přeji ti cestu bez mrzutostí
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)