za mosty
...
za spálenými mosty
marně hledal by si vůni známou
co chřípí rozechvěla tvoje
a v hlavě se rozehrála zvonkohrou
jen z popela již těžko vstanou sliby
však myšlenka na vůni sadu Tvého
jak fenix z prachu znova povstane
snad mezi trámy zdoutnalými
tam najdu konečně kus sebe
a na zdech domů zbořených
si znova promítnu své chyby
když plamen tolik hladový již mocí svou
poslední oblouk pohltil
vím že nenavštívím zahradu
z níž nosíval jsem Tobě růže
a k čemu je mi slunce v oblacích
když vím
že nespatřím v Tvých očích nebe
...
Přečteno 297x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)