Anotace: a půjdu zlobit zase dál
Zastav drožku
ještě trošku...
Sečkej malou chviličku
taxi počká..zapomněl jsi
milé zapnout blůzičku.ST
08.11.2009 14:02:00 | Tanzania
Pozlobit tě jenom trošku,
by jsi byla zvědavá,
co se stane po dnešku,
a co zítra, když (pán Bůh) dá?
Je to takhle lepší? Tak si tu poslední sloku vyměňte.
08.11.2009 11:08:00 | Zasr. romantik
Za ten konec jsem váhal s eSTéčkem, ale pak jsem si řek, dyk on už jinej nebude, snad mu to některá promine
08.11.2009 08:42:00 | Kars