v zákoutích noci ...
Anotace: ... bez dodatku ...
jen tak v tichu spočinout
beztvaré čiré prázdno
hluchý stín
mlčenlivý křik ptáků
rozprostřený
loukou snů
procházet bosý
kráčet nahý
ulehnout sedmikrásce
na rtech spočinout
a jen tak polehoučku zašeptat okvětním lístkům s láskou i něhou bez básnických příkras a obratů "miluji vás"
utonout na konečcích doteků
slov, která z nebe volají pána
Tvé tělo tětivou a můj šíp
pronikl hrází jedinou
dnes nebát se noci
zítra polekán
sklíčený v oblém koutě
vlastních nejistot
strach
*
cizí
již cizí
*
přichází s tmou
odchází s ránem
---
stále cizí pán
.
Přečteno 342x
Tipy 19
Poslední tipující: susana načeva, Noc17, Kapka, enigman, Mbonita, efeeez, carodejka, hanele m., Psavec, floreciente, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)