Kratoučká

Kratoučká

Anotace: ..

Děti si zas hráli,
Na vojáky.
Přitom se vám smáli,
Ještě sami neví.

Je to prý jen hra pro malé tak nevinná
Je to prý jen hra, na kterou se v dospělosti vzpomíná.

Radši děti hrajte si,
Na jinou vám profesy.
Autor snupicek, 08.11.2009
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nemám ráda vojáky ani zbraně,
doslova vzpomínám si jak hrály jsme si na ně!
Vzpomínky přisly vhod, díky za ně.

08.11.2009 18:41:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel