Láska
Netrháme peřiny,
neřveme fanaticky,
netlučem hlavou o pelest,
cestičku najdeme vždycky,
jak druhého do ráje vést...
něha a cit, polibky čarodějné,
to je ta cesta, která nás pod peřinu žene...
Do vrásek v Tvých dlaních
zasévám svou touhu,
po šedavých skráních
do duše se sklouznu.
Ve Tvém něžném srdci
mám už svoje místo,
jsem tu dnem i nocí,
kolem sebe čisto.
Láska podobá se vínu,
čistá léty v manu dozrává,
koření jí dodá efedrinu,
sklenka denně božsky chutnává.
Přečteno 324x
Tipy 35
Poslední tipující: malá slečna, Kapka, Kozoroh 1, enigman, kuskus pruhovaná, vodnař, hašlerka, Jarka, Tanzania, kroužek, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)