STŘIPKY
Anotace: /rozbitých na střípky/
Kroky hledají pevný cíl
z těch prazných chvil
do naruče lovce světla
co se ho láska lekla
Myšlenky na prázdno
do světa znějí
jak osika se chvějí
padají na dno
poslouchej tiše
krásná slova
kdo jen je píše
když už jsou taková
Prázdná láhev žaluje
tak jako včerejší lhaní
kdo je snům jen ukrajuje
plní přání
můzi a polibky
rozbitých na střípky
Přečteno 312x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, P.P.S., hašlerka, Zasr. romantik, stravla, nejsembásník, Mbonita, labuť, Psavec, harmony, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)