Pohled z okna a "něco"... :-)
Anotace: Tak to jsem se koukala z okna a pak jsem psala "něco"... :-) :D:D:D
Z okna krásný výhled je,
listí se tu zbarvuje.
Krásný výhled na lesy,
představuj si pralesy.
Krásná vůně,čerství vzduch,
támhle se nám pohnul duch!
Každý člověk život má,
měl by za něj býti rád.
Když si život poskvrní,
jen těžko se to napraví.
Když je aura do běla,
skvělá je to nálada!:-)
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Heavy
Komentáře (0)