7. 11. 2009
Anotace: hříchy, co si nikdo nechce vzít na triko. Všechno mi proti tomu připadá tak bezvýznamné, jen nevím, na jak dlouho
Strážní věže za drátem
V puse příchuť popela smíšená z hořkostí
Jen plivat po pietě se nehodí
Mezi hranicí smrti a života
Koleje do mlhy
Co pokryla jim oči
A zůstala na všem
Co neschovali do odhodlání žít
Továrna na špatné sny a noční můry
S lidskou podobou
Plnou anonymních kulek zdí a cihlových domů v řadách
Co šikují jako oddíly vojáků
Kde šoupání nohou zní jako výstřely
Z revolverů u pasu
Bezútěšné místo
Nad kterým nic neruší klid
Snad jen listí
Které padá bez ohledu na cokoliv
Realita rozbitá do vlasů obrouček brýlí nebo fotek
S živými očima
Které na vás hledí se stejnou naléhavostí
S jakou hleděly už tehdy
Z komínů stoupá dým
Nákladní vlak rachotí
Tiché modlitby se mísí s výkřiky
Povely se nesou kolosem s neživou duší
a ARBEIT MACHT FREI
Přečteno 376x
Tipy 32
Poslední tipující: Toda, drsnosrstej kokršpaněl, Fried Green Tomatoes, zelená víla, WAYWARD, LaVendel, lennerka, Kapka, enigman, WhiteSkull, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)