I hid my feeling behind a smile
Anotace: Každý to někdy udělal a to mi nikdo nevymluví.
Taky se vám to stává,
jste smutná
a přesto
v mžiku je z vás slečna usměvavá.
Nasadíte masku
smutek je ten tam.
Teď už všichni s vašim úsměvem počítaj.
Dejte si však pozor slečno,
vaše oči.
Ty niky nelžou…
Překlad nadpisu pro ty, kterým angličtina moc nejde :O)
I hid my feeling behind a smile.
(Skrývám svůj pocit za úsměv.)
Komentáře (0)