za včelu na květu...i mimo přirovnání to už v přírodě začíná být vzácnost. Miloučká. :)
16.11.2009 19:54:00 | Dota Slunská
Tohle nepotřebuje hodnocení, dílko mluví samo za sebe a musím řéct, že druhou sloku... jako bys vypsala moje srdce, duši, myšlenky a za to nejméně mega ST!!!
13.11.2009 18:44:00 | NikitaNikaT.