Zpívám
Zpívám vlkodlakům, jež za nocí vyjí
Zpívám všem, co svědomí opíjí
Zpívám i těm, kteří neslyší
Zpívám všem o rudé kytici
Zpívám a mlčím současně
Zpívám pro ty, co zemřeli předčasně
Zpívám lesům, vodám i městům
Zpívám, bych ukázala cestu
Zpívám já, víla neoděná
Zpívám, v nebe zahleděná
Zpívám pohroužena v sebe
Zpívám tak, jako léto zebe
Zpívám o lásce a beznaději
Zpívám o krve krůpěji
Zpívám chladným nocí hvězd
Zpívám, ruku sevřenou v pěst
Zpívám o ranním červánku
Zpívám, jak hrdlo skřivánků
Zpívám, jako nikdo jiný
Zpívám pro mizející stíny
Zpívám abych konejšila srdce
Tak už vyslyš můj zpěv přece!
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: sveřep
Komentáře (1)
Komentujících (1)