A duše řekla" " Nechť jest vykonáno." A vnímala druhou duši přes celý vesmír...
11.11.2009 21:16:00 | Čoki
Romantik zlobí, a jestli bude dál tak mu na ten Vokáleč přiletím na koštěti u udělám pěkný čarodějnický tóčo.Pac tohle bylo (mělo být)ROMANTICKÝ...o duši...
Zasranej romantik :o)))
pááááááááááááááá: dík...
A fakt mazejte spát huššššššššš nezlobit...
09.11.2009 04:36:00 | Nút
To tělo, co zlobí nás,
od doby, co zešedl mi vlas.
Je to s časem stále horší,
zubatá mě občas straší,
večer a hlavně v noci,
kdy nepřijde mi ku pomoci
nikdo, kdo by stačil na to,
tak ať nikdo nechodí,
udělám to sám, zlato!
Snad to ještě zvládnu.
A zrcadlo? Tak nesviť!
09.11.2009 01:46:00 | Zasr. romantik