Moje nej
Anotace: Věnováno malé osobě,ze srdcem obrovských rozměru.
Každý by mněl mít někoho komu může věřit a ze strastmi i radostmi se mu může svěřit.
Já takového člověka znám chci ti poděkovat za to,že tě mám.
Dobré kamarádství se dlouho pěstuje a člověk člověku se věnuje. Jak o vzácnou květinu se o to pečuje.
Děkuji za to,že když lezu na horu hodíš mi pomocné lano a já dosáhnu vrcholu.
Jsi osoba ze srdcem na pravém místě a věř mi vím to jisto jistě.
Si člověk o kterém vím,že v žáru slunce naleznu u tebe stín.
Vážím si toho přátelství bez tebe bych byla jak ryba bez kostí.
Můžu se s tebou smát úplně jenom tak.
Mít někoho o kom víte,že vás má rád a že v nesnázích bude při vás stát to je opravdový kamarád.
Přečteno 465x
Tipy 1
Poslední tipující: Modrý Anděl
Komentáře (0)