Životní
Anotace: pořád je co zkoumat...
Chodíme po světě
vnímáme čas
zkoumáme...hledáme
svůj vnitřní hlas.
Poprvé:
V náruči maminky
krmíme mlíčkem
své dětské vzpomínky.
Podruhé:
Krůček po krůčku
dospívají naše lásky
V rytmu tanečním
s věkem přibývají vrásky.
Do klubka žití
zaplétáme svoje prohry.
Dětem rady
by z našich chyb
poučit by se mohly.
Chodíme po světě,vnímáme čas
Milujem život a on...snad Nás!
Přečteno 365x
Tipy 45
Poslední tipující: vodnař, Dota Slunská, Sweet KiWi, poustevník Jirka, jita.1965, NikitaNikaT., René Vulkán, jedam, Šerpík 1, ziriant, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)