Ty nejsi snadná kořist! Dívej se jí klidně do očí, to nemá ráda. ST!
17.11.2009 12:47:00 | poustevník Jirka
A, a uniknu ze slov, když je přestanu číst,
A , a neuniknu pocitu, že jsem tam vepsaná!
11.11.2009 18:44:00 | jiřička
Krátká,ale pro přemýšlení tak akorát.
A k těm narozkám co nejvíce všeho, ale se tvým výběrem.
10.11.2009 22:04:00 | s.e.n
Místo trapného komentáře přijmi milý Franto k Tvým zítřejším narozeninám přání pevného zdraví, ať se ještě nezastaví, ta co krouží kolem hlavy, a pokud jde o hlavičku, ať ti nikdy neklesne...Sláva Tobě a ST!
09.11.2009 15:49:00 | Mario de Janiero
tanec v kruzích
co se zúžují
radují i spalují
bojují se sebou samým
i druhými
city,co volí kam jít
či stát
brát,dát,stát..nebo..utíkat za svými sny
ST
09.11.2009 15:39:00 | Mbonita