"Labyrint"
Já ve svých dlaních nabízím srdce
Snad rzí je panšované
leč neodmítej
neříkej mi, ne, můj pane,
touhu svou nosím
už tolik let
tak dlouho jedná se
o okamžik
jen o vteřinu pouhou
nechápeš
nevíš a já jsem zatracena
tak mizím ve vteřině
totálně zmrtvýchvrácená
Jsem žena a věřím
na osud... dosud,
jsem nevyvrácená
Vždyť já jen věřím na spasení
Jsem zvrácená a němá
nic se nemění
ani já...
Přečteno 270x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, strawbery, Bíša, Nergal, maliska, Sleepwalker, j.c., Kars, Agniezka, enigman, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)