Tři ženy na společném člunu
Anotace: ...a budoucnost je záchranný kruh-
Sedíme se zarudlýma očima
tři ženy u stolu
se svými soukromými vzpomínkami
a se svým trápením.
Neprobíráme filosofické úvahy velkých
myslitelů
a nemluvíme o smrti
minulost je protentokrát tabu
a přítomnost je hrozící prst.
Sedíme tři ženy u stolu.
A ve vedlejším pokoji umírá další z nás.
Přečteno 302x
Tipy 19
Poslední tipující: zelená víla, mattoni.uz.neni, Zefi, s.e.n, její alter ego, P.P.S., whiolet, 6thSun, Lucie Teru, enigman, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)