Na prahu bolesti
Poslední loď
a moře se zavřelo
tiše šeptalo
sbohem
a vítr fouká
do vlasů
jde to přeci jen
snáz
než do lodí
Usmíváš se na mě
a já
posílám ti
pohlednici
O tom
jak býti němá
o touze
která dřímá
uzavřená
Bude noc
a já se dívám do nebe
a pro tebe
píši
ta slova
Usměješ se
a řekneš
"Možná přijde i kouzelník"
Přeplavu moře
ďáblu blíž
andělem milována
V sobě jsme ztracení
a čistí
prostotou
lidští
závistí
Noc
je zase blíž
a ty sníš
a dny to odnesou
Dáš mi šátek
přes oči
prý noc
tak zůstane
Prodáš mě
životu
a ukážeš podstatu
........
Přeplavala jsem moře
a jsem u tebe
příteli
a ty už spíš
ohněm nepálíš
jen mě pohladíš
........
Ozvěnu tvých
slov uslyším
navždy
A v podkroví mého
domu
budu ji poslouchat
........
Když se ti chce
řvát
a mlčíš
a jen máš strach
........
neboj
neztratíš
Přečteno 315x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Juraj Hrom, P.P.S., WhiteSkull, Zasr. romantik, enigman, kroužek, labuť, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)