Neboj, dojdeš jistě i do jiných zákoutí žití, leč ráj to možná hned taky nebude...
21.12.2009 17:06:00 | Špáďa
Cesta ven je jednoduchá a rozhodně nevede skrz smyčku lana... Nežije se ani na papíře...
Existuje v tomto světě. Schovaný její začátek je v houští, ale cesta sama je pak schůdná stejně hravě jako kameny dlážděná cesta vedoucí po proudu řeky.
15.12.2009 00:51:00 | Fenceless